About Fred Tigelaar Fotografie

Onderstaande referenties geven een beeld van wie Fred Tigelaar is en waar hij voor staat.

"Fred Tigelaar is vakkundig, dynamisch, eigenzinnig en inmiddels een bekend en veelgevraagd fotograaf in Nederland en de rest van de wereld. Fred heeft een zeer brede achtergrond, van reclame- tot sportfotografie, en weet zijn kennis van de techniek steeds weer aan te vullen en te verrijken, waardoor hij in staat is iedere specifieke opdracht weer van de juiste beelden te voorzien."

"Fred is een fotograaf die helemaal opgaat in de omgeving. Het maakt niet uit of het een gigantisch evenement is of een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een incentive, hij weet altijd de juiste sfeer te pakken. Er wordt helder en open gecommuniceerd over de wensen en mogelijkheden, zodat heel duidelijk is wat er van beide kanten verwacht wordt."

Fred Tigelaar Fotografie verzorgd fotografie voor brochures, uitnodigingen, reclame, architectuur, producten, sport, events, incentives, seminars, bruiloften. Fred Tigelaar Fotografie is in geen geval een one-man-show, maar staat voor een bepaalde kwaliteit fotografie die steeds weer gewaarborgd wordt door de kennis en ervaring die Fred Tigelaar met zich mee brengt.

Wilt u meer zien van ons werk? Wij maken voor u een uitgebreide online gallery met een persoonlijke inlogcode, zodat u in alle rust kunt bekijken wat bij u past!

Contact

Studio Fred Tigelaar Fotografie
Jean Monnetpark 73
7336 BB Apeldoorn
the Netherlands

T: +31 (0)55 360 62 18
M: +31 (0)6 229 990 90
Email: info@fredtigelaar.nl

about | disclaimer | referenties

QR